Fruit of the Loom 61-414-0 Ladies Sofspun t-paita

Hinta alk. 2,85 € / kpl 1-väripainatuksella, minimitilaus 50 kpl

Kuvaus

-eettisesti ja valvotusti valmistettu (WRAP worldwide responsible accredited production) valvotusti turvallisista materiaaleista (Öko-Tex Standard 100), lue täältä Fruit of the Loomin vastuullisuudesta tarkemmin: https://www.fruitoftheloom.eu/we-are-sustainable/
-100 % puuvilla, paino n. 165 g/m2 (white n. 160 g/m2), pesusuositus 40 astetta ; värin heather grey neulos on 97 % puuvilla/3 % polyesteri
-tyköistuva leikkaus, sivusaumat, kaularesorissa lycraa
-koot XS-XXL
-myös vastaavanlaatuiset miesten t-paita 61-412-0 ja lasten t-paita 61-015-0, katso em. hakukoodeilla sivustoltamme lisätiedot!
-katso mm. kokotaulukko täältä
-hintoihin sisältyy 1-värisilkkipainatus yhteen kohtaan max. 210 x 297 mm koossa (esim. rintaan, rintapieleen, selkään tai hihansuuhun), Huom! keskisävyisiin ja tummiin paitoihin painetaan aina automaattisesti ns. pohjavalkoinen varsinaisen painovärin alle, näin varsinainen painatus on aina peittävä, kirkas ja oikeansävyinen! Pyydä tarvittaessa tarjous esim. suuremmasta painokoosta, useammista painoväreistä (9-12 -värisistä painatuksista), 4-värikuvapainatuksista, yms.

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 3 vkoa vedoshyväksynnästä tai tarvittaessa eri sopimuksen mukaan nopeamminkin pitävänä Deadline -toimituksena. Minimimäärä 50 kpl – tilattava määrä voi sisältää samalla hinnalla eri paitavärejä ja kokoja, kunhan painoväri pysyy samana – minimimäärää pienempiä määriä emme myy painatuksella. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

Värilliset paidat alk. 3,36 €/kpl, Valkoiset alk. 2,85 €/kpl.

1. Valitse paidan väri

0,00 

3. Valitse painatukset

 

Valitse ainakin yksi painopaikka

?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 
?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 
?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 
?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 

Painohinnasto täällä:

1-värinen LISÄPAINATUS max. 210 x 297 mm koossa toiseen tai useampaan kohtaan per lisäpainatus. Aloituskustannus 50,-/painopaikka, uusintatilauksissa 25,-/painopaikka.

50 kpl á 1,76
100 kpl á 1,06
200 kpl á 0,83
300 kpl á 0,64
500 kpl á 0,46
1000 kpl á 0,38
2000 kpl á 0,35

Lisäpainovärit - max. 8-väripainatukset mahdollisia, lisäpainovärin hinta per lisäväri, aloituskustannus lisäväreistä 0,-.

50 kpl á 1,09
100 kpl á 0,38
200 kpl á 0,16
300 kpl á 0,12
500 kpl á 0,10
1000 kpl á 0,08
2000 kpl á 0,07

 

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

4. Valitse toimitusaika

Normaali toimitusaika on n. 3 vkoa vedoshyväksynnästä. Jos tarvitset nopeamman toimitusajan, valitse Pikatoimitus. Jos tarvitset tarkan viimeisen mahdollisen toimituspäivän osoitteeseesi, valitse Deadline-toimitus. Kirjoita tarkennukset viestikenttään.

PERILLÄ JOPA 1 – 2 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Kirjoita viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseesi. Pikatoimitus tai Deadlinetoimitus voi olla lisämaksullinen. Otamme yhteyttä nopeasti.
 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
  • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

  • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
  • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.