Kasvomaski STEEL, kangasmaski, tyylikkäästi istuva premium-malli, pestävä kestomaski, myös säädettävillä nauhoilla

Hinta alk. 2,73 € / kpl 1-väripainatuksella, minimitilaus 100 kpl

2 - 2,5 viikossa Uusi Paras Hinta

Kuvaus

-valmistettu EU:ssa
-2-kerroksinen rakenne, korkeatasoisesta ja kestävästä 160 g/m2 kankaasta (35 % puuvillaa/65 % polyesteria) valmistettu, maskin väri on musta, ei lääketieteellistä sertifiointia
-muotoilunsa ansiosta mukava istuvuus sekä suun että nenän alueella
-standardipituinen kuminauhakiinnitys vakiona, säädettävä kuminauhakiinnitys (pidemmät kuminauhat muovisilla stoppereilla) lisähintaan + 0,18/maski (kts. pikkukuva), tällöin sopii erityisesti nuorisolle
-maski ei suojaa tartunnalta, mutta vahvistaa ennaltaehkäisevää hygieniaasi ja hidastaa pärskeiden leviämistä näin suojaten muita ihmisiä
-hintoihin sisältyy korkeatasoinen 1-väripainatus toiseen poskeen
-max. 8-väripainatukset mahdollisia ja toinen painatus toiseen poskeen mahdollinen – hinnat näille helposti hintalaskurilla
-kasvomaskin painoaineistosuunnitelma sisältyy aloituskustannukseen

Kangasmaskien käyttöohjeet/hoito-ohjeet:
*pesusuositus 60 – 90 astetta > silitä silitysraudalla 200 asteessa
*riisu pois tarttumalla maskin kuminauhoihin, älä kosketa materiaalia
*jopa 50 pesu-/käyttökertaa

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 3 – 4 vkoa vedoshyväksynnästä tai tarvittaessa eri sopimuksen mukaan nopeamminkin pitävänä Deadline -toimituksena. Minimimäärä 100 kpl. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Pikatoimitus tai Deadline-toimitus

PERILLÄ JOPA 2 - 2,5 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Tarvittaessa sovimme tilauksen yhteydessä tarkasta toimituspäivämäärästä, jolloin toimitus on teillä viimeistään perillä. Pikatoimitus tai Deadline-toimitus saattaa olla lisämaksullinen. Pyydämme huomioimaan, että Pikatoimitus tai Deadline-toimitus on sovittavissa vain tilaushetkellä. Tilauksen ollessa tuotantoprosessissa myöhäisempi kiirehtiminen ei yleensä enää ole mahdollista. Tarjoamme toimitusajan tarkkoine kustannuksineen saatuamme tietoomme riittävästi yksityiskohtia. Tarvittavat vähimmäistiedot ovat viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseenne, tilausmäärä, painatus ja painoaineiston saatavuus. Toimitusaikalupauksen pystymme antamaan yleensä välittömästi esim. puhelimitse ilman turhauttavia odotteluaikoja.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse määrä

0,00 

2. Valitse painatukset

Hintoihin sisältyy 1-väripainatus yhteen kohtaan

0,00 

Valitse ainakin yksi painopaikka

?Valitse tämä jos olet tilannut tätä tuotetta aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 
?Valitse tämä jos olet tilannut tätä tuotetta aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 

Painohinnasto täällä:

Hintoihin sisältyy 1-väripainatus yhteen kohtaan. Aloituskustannus 50,- ja uusintatilauksissa 25,-.

LISÄPAINOVÄRIT - max. 8-väripainatukset mahdollisia, lisäpainovärin hinta per lisäväri, aloituskustannus lisäväreistä 0,-

100 kpl á 0,49
200 kpl á 0,35
300 kpl á 0,27
500 kpl á 0,23
1000 kpl á 0,14
2000 kpl á 0,11
3000 kpl á 0,09
5000 kpl á 0,08

1-värinen LISÄPAINATUS toiseen kohtaan maskia, aloituskustannus 1-värisestä lisäpainatuksesta 50,-/uusintatilauksissa 25,-

100 kpl á 1,52
200 kpl á 1,11
300 kpl á 0,92
500 kpl á 0,74
1000 kpl á 0,49
2000 kpl á 0,41
3000 kpl á 0,34
5000 kpl á 0,29
 

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

3. Valitse pakkaus

0,00 

4. Valitse kuminauhat kiinnityksineen

0,00 

5. Valitse toimitusaika

Normaali toimitusaika on n. 3 - 4 vedoshyväksynnästä. Jos tarvitset nopeamman toimitusajan, valitse Pikatoimitus. Jos tarvitset tarkan viimeisen mahdollisen toimituspäivän osoitteeseesi, valitse Deadline-toimitus. Kirjoita tarkennukset viestikenttään.

PERILLÄ JOPA 2 – 2,5 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Kirjoita viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseesi. Pikatoimitus tai Deadline-toimitus voi olla lisämaksullinen. Otamme yhteyttä nopeasti.
 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
  • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

  • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
  • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Suomen Paras Hinta -takuu!

Jos löydät saman tuotteen toisen suomalaisen toimittajan verkkokaupasta tai virallisesta tarjouksesta edullisemmin (sama määrä, painatukset ja toimitusaika), takaamme kilpailevasta hinnasta vielä lisäalennuksen - 5 %. Edullisempi hinta tulee ilmoittaa ennen tilauksen tekoa kirjallisesti. Suomen Paras Hinta -takuu ei koske Pikatoimituksia eikä Deadline-toimituksia.

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.