Hintalaskuri

Tuotesivun hintalaskurilla voit tarkistaa hinnan, pyytää tarjouksen tai tehdä tilauksen. Liikelahjojen ostaminen on siis tehty helpoksi ja nopeaksi.

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi tuotemäärälle painatuksineen ilman, että etenet syvemmälle ostoskoriin. Sivuston hinnat alv 0 %. Hintalaskurista näet myös loppusumman sekä arvonlisäverottomana että arvonlisäverollisena ja tuotteiden kappalehinnan sekä arvonlisäverottomana että arvonlisäverollisena.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita. Voit tilata helposti kaikki tarvitsemasi liikelahjat kerralla.

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Toimitus on aina ilmainen perille jaettuna yhteen osoitteeseen Suomessa. Jakeluosoitteen tulee tällöin olla avoinna arkisin ns. toimistoaikana. Mahdolliset lisätoimitusosoitteet tarjoamme tapauskohtaisesti.

Tilauksen saatuamme muokkaamme tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon ilman mitään lisäkustannuksia. Suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset. Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien tapettipainatukset, hiirimattojen vuosikalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Oman kokeneen graafikkomme ansiosta painoaineiston työstö ja vedostus tilauksen yhteydessä on nopeaa ja ammattitaitoista.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS). Tarvittaessa pyydämme ilmoittamaan myös kirjasintyyppinne nimen voidaksemme etsiä sitä fonttikirjastostamme tai toimittamaan fontin .ttf-tiedostona.

Vaativat valokuvamaiset tai värikkäät – sisältää värisävyjen liukuja, häiveitä jne. – painoaineistot pyydämme toimittamaan painolaatuisina tiedostoina (mieluiten vektorigrafiikkana, fontit konvertoituna) tai vähintään mahdollisimman suurikokoisena ja korkearesoluutioisena kuvatiedostona(esim. TIFF, JPG, PNG) voidaksemme arvioida sen käyttökelpoisuuden painotuotantoon.

Kuusnelosen verkkokaupasta voit tilata yrityslahjat, liikelahjat ja mainoslahjat helposti ja aina edullisesti, jopa Suomen Paras Hinta -takuulla.

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.