Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

(versio 17.8.2018)
Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen. Tässä selosteessa kerrotaan, millä tavoin Kuusnelonen Oy käyttää ja suojaa tietoja, jotka käyttäjä antaa Kuusnelonen Oy:n Internet- palveluja käyttäessään.
Kuusnelonen Oy noudattaa hyviä verkkokaupankäynnin tapoja kunnioittaen asiakkaan tietoturvaa ja yksityisyyden suojaa sekä sitoutuu huolehtimaan kaikkien käyttäjiensä yksityisyydestä parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli pyydämme käyttäjää ilmoittamaan tunnistetietoja, joilla käyttäjä voidaan sivuilla tunnistaa, vakuutamme että annettuja tietoja käytetään ainoastaan tässä lausunnossa annettujen tietojen mukaisesti.
Kuusnelonen Oy saattaa muuttaa näitä tietoja ajoittain sivustoja päivitettäessä, jonka vuoksi käyttäjän tulisi tarkistaa tämän tietosuojalausunnon tiedot säännöllisin väliajoin päivitettyjen tietojen varalta.

1. Rekisterinpitäjä

Kuusnelonen Oy
Yhteystiedot:
Tuomaanojantie 51
34240 Kämmenniemi

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
Kuusnelonen Oy
Taija Karjalainen
Tuomaanojantie 51
34240 Kämmenniemi
puh. 050-3049510
email: taija.karjalainen@kuusnelonen.fi

2. Rekisteröidyt

Kuusnelonen Oy:n asiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:
-Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus:
Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:
-asiakassuhteen hoitaminen
-palveluistamme kertominen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:
-Yhteystiedot
-Organisaation nimi
-yhteyshenkilön nimi
-Organisaation osoite
-sähköpostiosoite
-puhelinnumero
-verkkolaskuosoite

Asiakastiedot:
-tiedot ostetuista tuotteista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@kuusnelonen.fi

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen
Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: https://tietosuoja.fi/yhteystiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:
-asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
-asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Kuusnelonen Oy:n ulkopuolelle.
Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:
– Mailchimp
– Billgo Oy

8. Käsittelyn kesto

– Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa huomioiden viranomaisten vaatimukset tietojen säilyttämisen suhteen.
– Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet huolehtimaan asiakkaidemme tietoturvasta. Kaikki henkilökohtaisia tietoja käsittelevät osat ovat SSL-suojattuja, emmekä koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille ilman käyttäjän suostumusta.

13. Millä tavoin käytämme evästeitä

Eväste on pieni tiedosto, joka vaatii luvan tietokoneelle tallentumiseksi. Kun käyttäjä hyväksyy evästeen asettamisen, se auttaa verkkoliikenteen analysoimisessa tai tietää milloin käyttäjä käy jollain tietyllä sivulla. Evästeet sallivat verkko-ohjelmien vastata käyttäjälle yksilöidyllä tavalla, sillä ne voivat räätälöidä toimintojaan käyttäjän mieltymysten mukaisesti keräämällä ja muistamalla käyttäjän aiempia toimintoja.

Me käytämme evästeitä käytettyjen sivujen tunnistamiseen. Tämä auttaa meitä tarkastelemaan liikennettä sivustoillamme ja parantamaan sivustojamme sekä palveluitamme. Käytämme tietoja ainoastaan tilastollisiin tarkoituksiin, jonka jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästämme.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan käyttäjille miellyttävämmän sivuston seuraamalla sivuja, jotka ovat suosittuja tai ei-suosittuja. Eväste ei luovuta mitään käyttäjätietoja, joita käyttäjä ei ole hyväksynyt ja käyttäjä voi itse valita hyväksyykö evästeet vai ei. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletuksena, mutta ne voidaan estää selaimen asetuksista. Evästeiden estäminen saattaa kuitenkin aiheuttaa ongelmia joillain sivuilla.

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.