Yritysinfo

Kuusnelonen Oy on suomalainen ja tamperelainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 2009 ja erikoistunut mainos- ja yrityslahjojen verkkokauppaan. Avainhenkilöidemme kokemus alalta on yli 30 vuotta. Yritys on sertifioitu taloudelliselta asemaltaan vakavaraiseksi toimijaksi.

Toimintamallista johtuen olemme tavoitettavissa välittömästi ja jatkuvasti sähköpostitse ja puhelimitse. Reagointimme tilauksiin ja tarjouspyyntöihin on näin ollen erittäin nopeaa.

Olemme erikoistuneet suosituimpiin yritys-, mainos- ja liikelahjatuotteisiin, joiden tarve asiakkaillamme on säännöllistä. Seuraamme alan trendejä ja päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti.

Maahantuojana tarjoamme erittäin edullisten hintojen lisäksi nopean, kokeneen, luotettavan, laadukkaan ja suomalaisen palvelun yhdistettynä ilmaisiin tuotenäytteisiin, ilmaisiin graafisiin palveluihin tilauksen yhteydessä, tilaushetkellä erikseen sovittaviin Pika- tai Deadline-toimituksiin sekä säännöllisesti vaihtuviin asiakasetuihin. Tämä yhdistelmä tekee meistä erittäin hyvän yrityslahjojen ja mainoslahjojen toimittajan.  Toivotamme tervetulleiksi palveltaviksi niin uudet kuin vanhatkin asiakkaamme.

Täältä löydät yhteystiedot.

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.