HEIJASTINLIIVI lapsille, fluoresoivat värit keltainen ja oranssi, pään yli puettava malli, kolme eri kokoa, max. 4-väripainatuksella

Hinta alk. 3,70 € / kpl 1-väripainatuksella, minimitilaus 100 kpl

2 - 2,5 viikossa Uusi Paras Hinta

Kuvaus

 • Lasten heijastinliivi omalla painatuksella.
 • 100 % polyesteri, CE EN 17353:2020 -sertifioitu, fluoresoiva kangas, joka hohtaa pimeässä tai alhaisen näkyvyyden olosuhteissa, kun siihen kohdistuu valoa, kahdet heijastavat n. 50 mm leveät nauhat edessä ja takana
 • pesusuositus 30 astetta, säilyttää sertifikaattien mukaiset ominaisuutensa hoito-ohjeidensa mukaisesti pestynä vähintään 25 pesun verran
 • pään yli puettava malli, molemmilla sivuilla elastiset leveät nauhat ja toisen sivun nauhoissa säädettävä tarrakiinnitys
 • värit: fluoresoiva keltainen mustilla tereillä ja fluoresoiva oranssi oransseilla tereillä
 • koot: XXS(110 – 122 cm, 2 – 5 v., mitat litteänä: leveys n. 42 cm x korkeus n. 45 cm), XS(120 – 134 cm, 5 – 9 v., mitat litteänä: leveys n. 45 cm x korkeus n. 50 cm) ja S(140 – 164 cm, 10 – 12 v., mitat litteänä: leveys n. 50 cm x korkeus n. 55 cm)
 • yksittäispakattu muovipussiin englanninkielisen käyttö- ja hoito-ohjeen kera
 • hintoihin sisältyy 1-väripainatus yhteen kohtaan
 • max. painoala etusivulle leveys 250 mm x korkeus 75 mm ja takasivulle leveys 250 mm x korkeus 150 mm
 • max. 4-väripainatukset ns. peittovärein(PMS-sävyt) tuotekentän oikean puolen hintalaskurista max. kahteen eri painopaikkaan, valokuvamaisille tai muuten värisävyjen liukuja tai häiveitä sisältäville painoaineistoille annamme tarjouksen painoaineiston tai kuvan nähtyämme
 • painatukset tehdään 100 % ftalaattivapailla myrkyttömillä EU-valmisteisilla painoväreillä
 • kun tarvitset huomioliivit, turvaliivit painatuksella, niin nämä heijastinliivit sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 3 – 4 vkoa vedoshyväksynnästä tai tarvittaessa eri sopimuksen mukaan nopeamminkin pitävänä Deadline -toimituksena. Minimimäärä 100 kpl – tilattava määrä voi sisältää eri kokoja ja värejä, kunhan painoväri, painatuksen sijainti ja painokoko pysyvät samana – minimimäärää pienempiä määriä emme myy painatuksella. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Pikatoimitus tai Deadline-toimitus

PERILLÄ JOPA 2 - 2,5 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Tarvittaessa sovimme tilauksen yhteydessä tarkasta toimituspäivämäärästä, jolloin toimitus on teillä viimeistään perillä. Pikatoimitus tai Deadline-toimitus saattaa olla lisämaksullinen. Pyydämme huomioimaan, että Pikatoimitus tai Deadline-toimitus on sovittavissa vain tilaushetkellä. Tilauksen ollessa tuotantoprosessissa myöhäisempi kiirehtiminen ei yleensä enää ole mahdollista. Tarjoamme toimitusajan tarkkoine kustannuksineen saatuamme tietoomme riittävästi yksityiskohtia. Tarvittavat vähimmäistiedot ovat viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseenne, tilausmäärä, värit, koot, painatukset ja painoaineiston saatavuus. Toimitusaikalupauksen pystymme antamaan yleensä välittömästi esim. puhelimitse ilman turhauttavia odotteluaikoja.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse liivin väri

2. Valitse kokojen lukumäärät

0,00 
0,00 
0,00 

3. Valitse painatukset

Valitse painatuksen sijainti

Painohinnasto täällä:

Hintoihin sisältyy 1-väripainatus heijastinliivin yhdelle sivulle, max. painoala etusivulle leveys 250 mm x korkeus 75 mm ja takasivulle leveys 250 mm x korkeus 150 mm. Aloituskustannus 50,-/uusintatilauksissa 25,-.

LISÄPAINOVÄRIT samalle sivulle - max. 4-väripainatukset mahdollisia, lisäpainovärin hinta per lisäväri, aloituskustannus lisäväreistä 0,-.

100 kpl á 0,40
200 kpl á 0,34
300 kpl á 0,23
500 kpl á 0,22
1000 kpl á 0,19
2000 kpl á 0,18

1-värinen LISÄPAINATUS heijastinliivin toiselle sivulle, aloituskustannus (jos molemmille sivuille samalla aineistolla, niin aloituskustannus 0,-) 1-värisestä lisäpainatuksesta 50,-/uusintatilauksissa 25,-.

100 kpl á 0,94
200 kpl á 0,86
300 kpl á 0,67
500 kpl á 0,53
1000 kpl á 0,40
2000 kpl á 0,31
 

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

3. Valitse toimitusaika

Normaali toimitusaika on n. 3 - 4 vkoa vedoshyväksynnästä. Jos tarvitset nopeamman toimitusajan, valitse Pikatoimitus. Jos tarvitset tarkan viimeisen mahdollisen toimituspäivän osoitteeseesi, valitse Deadline-toimitus. Kirjoita tarkennukset viestikenttään.

PERILLÄ JOPA 2 – 2,5 VIIKOSSA vedoshyväksynnästä. Kirjoita viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseesi. Pikatoimitus tai Deadline-toimitus voi olla lisämaksullinen. Otamme yhteyttä nopeasti.
 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
 • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

 • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
 • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Suomen Paras Hinta -takuu!

Jos löydät saman tuotteen toisen suomalaisen toimittajan verkkokaupasta tai virallisesta tarjouksesta edullisemmin (sama määrä, painatukset ja toimitusaika), takaamme kilpailevasta hinnasta vielä lisäalennuksen - 5 %. Edullisempi hinta tulee ilmoittaa ennen tilauksen tekoa kirjallisesti. Suomen Paras Hinta -takuu ei koske Pikatoimituksia eikä Deadline-toimituksia.

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.