JUOMAPULLO STORM 550 ml, tee oma väriyhdistelmäsi

Hinta alk. 1,67 € / kpl 1-väripainatuksilla, minimitilaus 200 kpl

Kuvaus

 • juomapullot silikonisella nostokorkilla, näyttävällä painatuksella esim. mainoslahjaksi, tee oma väriyhdistelmäsi
 • vetoisuus 550 ml, korkeus n. 198 mm, pullon halkaisija n. 71 mm, täyttöaukon halkaisija n. 42 mm ja paino n. 63 g
 • erittäin korkealaatuinen ja turvallinen EU:ssa valmistettu, elintarvikemuovia, CE-hyväksytty, TUV-sertifitoitu, BPA- ja ftalaattivapaa sopivan pehmeä puristettava juomapullo, korkealaatuinen ja kestävä silkkipainatus tehdään laadukkailla lyijyvapailla painoväreillä
 • erillinen juomista nopeuttava tiivis, pehmeä ja kestävä silikoninen suukappale eli nostokorkki, joka on istutettu suurempaan
  kierrekorkkiin
 • tiskikonepesun kestävä (max. 60 asteen pesulämpötila)
 • tee oma väriyhdistelmäsi – katso värit suurentamalla tuotekentän värikartat
 • hintoihin sisältyy sama 1-väripainatus juomapullon molemmille sivuille (max. painoala per sivu: lev. 105 mm x kork. 74 mm), pyydä tarvittaessa tarjous useammista painoväreistä!

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 4 vkoa vedoshyväksynnästä tai tarvittaessa eri sopimuksen mukaan pitävänä Deadline -toimituksena. Minimimäärä 200 kpl. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse juomapullon väri

?n. PMS 102
?n. PMS 185
?n. PMS 375
?n. PMS 285

2. Valitse kierrekorkin väri

?n. PMS 102
?n. PMS 123
?n. PMS 137
?n. PMS 185
?n. PMS 200
?n. PMS 226
?n. PMS Process Cyan
?n. PMS 375
?n. PMS 354
?n. PMS 630
?n. PMS 285
?n. PMS 300
?n. PMS 293
?n. PMS 280
?n. PMS 429
?n. PMS Cool Gray 9

3. Valitse suukappaleen väri

?n. PMS 102
?n. PMS 185
?n. PMS 375
?n. PMS 285

4. Valitse määrä

0,00 

5. Valitse painatukset

Hintoihin sisältyy sama 1-väripainatus juomapullon molemmille sivuille (max. painoala per sivu: lev. 105 mm x kork. 74 mm), pyydä tarvittaessa tarjous useammista painoväreistä kirjoittamalla toiveesi lisätietokenttään.

?Valitse tämä jos olet tilannut tätä tuotetta aikaisemmin samalla painoaineistolla

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

6. Valitse toimitusaika

Normaali toimitusaika on n. 4 vkoa vedoshyväksynnästä. Jos tarvitset tarkan viimeisen mahdollisen toimituspäivän osoitteeseesi, valitse Deadline-toimitus. Kirjoita tarkennukset viestikenttään.

Kirjoita viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseesi. Deadline-toimitus voi olla lisämaksullinen. Otamme yhteyttä nopeasti.
 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
 • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

 • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
 • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Tuotetunnus (SKU): 1037 Osasto:

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.