KUITUKANGASKASSI, n. 30 x 35 x 15 cm, kolme eri kantohihnapituutta, 2-puoleisella painatuksella

Hinta alk. 1,63 € / kpl 2-puoleisella 1-väripainatuksella, minimitilaus 300 kpl

Paras Hinta Kestosuosikki eko

Kuvaus

 • vahvuuspaino n. 80 g/m2, ympäristöystävällinen, polypropyleenia, täysin kierrätettävä materiaali
 • kevyt ja kestävä, yhden kassin paino noin 38 g(lyhyillä kantohihnoilla)
 • vapaavalintaiset kantohihnapituudet: lyhyet, keskipitkät ja pitkät kantohihnat, Huom! kantohihnat ommeltu kiinni kassiin kestävällä ns. X-ompelulla
 • 20 eri perusväriä (kts. värikartta), Huom! Lisäksi myös lähes kaikki PANTONE-väristandardin mukaiset PMS-sävyt saatavana ilman lisäkustannuksia!
 • hintoihin sisältyy 1-värisilkkipainatus (max. painoala 240 x 290 mm keskitettynä) kassin molemmille sivuille samalla tai eri aineistolla, pyydä tarvittaessa tarjous useammista painoväreistä
 • Huom! Kassit tilattavissa myös kokonaan omilla mitoilla, pyydä tarjous haluamillasi mitoilla!
 • kassit painetaan ennen kokoonompelua, joten painatus on myös mahdollista painaa ns. saumasta saumaan kokonaan kassin sivun kokoisena, max. 1000 kappaleen erissä ilman lisäkustannuksia, suurempiin eriin pyydä erillinen tarjous painoaineiston kera
 • kun tarvitset mainoskassit tai messukassit, niin nämä kangaskassit soveltuvat erinomaisesti tähän tarkoitukseen

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 5 – 6 vkoa vedoshyväksynnästä. Minimimäärä 300 kpl – minimimäärää pienempiä määriä emme myy painatuksella. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse määrä

2. Valitse painatukset

Hintoihin sisältyy 1-värisilkkipainatus (max. painoala 240 x 290 mm keskitettynä) kassin molemmille sivuille samalla tai eri aineistolla, pyydä tarvittaessa tarjous esim. useammista painoväreistä kirjoittamalla toiveesi lisätietokenttään!

?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
 • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

 • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
 • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Suomen Paras Hinta -takuu!

Jos löydät saman tuotteen toisen suomalaisen toimittajan verkkokaupasta tai virallisesta tarjouksesta edullisemmin (sama määrä, painatukset ja toimitusaika), takaamme kilpailevasta hinnasta vielä lisäalennuksen - 5 %. Edullisempi hinta tulee ilmoittaa ennen tilauksen tekoa kirjallisesti. Suomen Paras Hinta -takuu ei koske Pikatoimituksia eikä Deadline-toimituksia.

Tuotetunnus (SKU): 976 Osastot: ,

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.