PELIKORTIT omalla 3-4 -väripainatuksella sekä omalla 1-4 -väripainetulla kartonkirasialla

Hinta alk. 2,35 € / kpl painatuksilla, minimitilaus 500 kpl

Kuvaus

  • Pelikorttien painatus omalla 3-4 väripainatuksella.
  • sis. 52 kpl pelikortit + 3 kpl jokereita, kortit mitat n. 58 x 88 mm (perinteiset ns. Bridge-kortit, virallisista ns. pokerimittojen korteista eli 63 x 88 mm pyydä tarvittaessa eri tarjous!)
  • materiaali: 305 g virallinen laadukas pelikorttikartonki, perinteisellä mattapinnalla (saatavana myös korkeakiiltopinnalla: 500-1000 pakkaa + 0,40/kpl, 2000-3000 pakkaa + 0,30/kpl ja 5000-10000 pakkaa + 0,17/kpl)
  • hintoihin sisältyy sama 3-4 -väripainatus kortin takapintaan tarvittaessa kortin reunoihin asti sekä 1-4 -väripainatus kartonkirasiaan
  • haluttaessa hintoihin sisältyvät myös vaihtuvat 1-4 -väripainatukset sekä kortin etu- että takapintoihin, tämä edellyttää painolaatuista (kuvissa väh. 300 dpi -resoluutio) pelikorttiasemointipohjaan asiakkaan itse asemoimaa painoaineistoa, asemointipohjan toimitamme pyydettäessä, tarvittaessa annamme kustannusarvion siitä, että teemme em. asemointityön asiakkaan toimeksiannosta
  • pakattu sellofaaniin ja 1-4 -väripainettuun kartonkirasiaan (myös valo- ja häivekuvat)

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 5 vkoa vedoshyväksynnästä. Minimimäärä 500 kpl. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi määrä- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse määrä

0,00 

2. Valitse painatukset

Hintoihin sisältyy sama 3-4 -väripainatus kortin takapintaan tarvittaessa kortin reunoihin asti sekä 1-4 -väripainatus kartonkirasiaan.

?Valitse tämä jos olet tilannut tätä tuotetta aikaisemmin samalla painoaineistolla

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
  • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

  • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
  • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Tuotetunnus (SKU): 877 Osasto:

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.