REILUN KAUPAN -kangaskassi, värilliset, n. 38 x 42 cm, pitkät hihnat, vahvuuspaino n. 140 g/m2

Hinta alk. 2,76 € / kpl 1-väripainatuksella, minimitilaus 250 kpl

Fairtrade Ökotex

Kuvaus

  • 100 % Fairtrade-sertifioitu puuvillakangaskassi, myös Öko-Tex Standard 100 -sertifioitu, eettisesti ja turvallisesti tuotettu ja valmistettu
  • mitat n. 38 x 42 cm, pitkillä kantohihnoilla, kantohihnat ommeltu kiinni kassiin kestävällä ns. X-ompelulla
  • laadukas viimeistely
  • hintoihin sisältyy 1-värisilkkipainatus kassin toiselle sivulle, max. painoala leveys 280 mm x korkeus 300 mm, Huom! värillisiin kasseihin painetaan aina automaattisesti ns. pohjavalkoinen varsinaisen painovärin alle, näin varsinainen painatus on aina peittävä, kirkas ja oikeansävyinen! Max. 4-väripainatukset mahdollisia
  • suuremmat painokoot tarjoamme eri pyynnöstä
  • kun tarvitset mainoskassit tai messukassit, niin nämä kangaskassit, puuvillakassit soveltuvat erinomaisesti tähän tarkoitukseen

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 4 – 5 vkoa vedoshyväksynnästä. Minimimäärä 250 kpl – minimimäärää pienempiä määriä emme myy painatuksella. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse kassin väri

2. Valitse määrä

0,00 

2. Valitse painatukset

Valitse painatuksen sijainti

Painohinnasto täällä:

Hintoihin sisältyy 1-väripainatus kassin toiselle sivulle. Max. painoala leveys 280 mm x korkeus 300 mm. Aloituskustannus 50,-/uusintatilauksissa 25,-. Suuremmat painokoot tarjoamme eri pyynnöstä. Toimitus on ilmainen eli perille jaettuna rahtivapaasti yhteen osoitteeseen.

LISÄPAINOVÄRIT samalle sivulle - max. 4-väripainatukset mahdollisia, lisäpainovärin hinta per lisäväri, aloituskustannus lisäväreistä 0,-

100 kpl á 1,04
250 kpl á 0,42
500 kpl á 0,27
1000 kpl á 0,22
2000 kpl á 0,15
3000 kpl á 0,12
5000 kpl á 0,10

1-värinen LISÄPAINATUS kassin toiselle sivulle, aloituskustannus (jos molemmille sivuille samalla aineistolla, niin aloituskustannus 0,-) 1-värisestä lisäpainatuksesta 50,-/uusintatilauksissa 25,-

100 kpl á 2,09
250 kpl á 0,83
500 kpl á 0,63
1000 kpl á 0,51
2000 kpl á 0,47
3000 kpl á 0,45
5000 kpl á 0,39
 

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

3. Valitse toimitusaika

Normaali toimitusaika on n. 4 - 5 vkoa vedoshyväksynnästä.Jos tarvitset tarkan viimeisen mahdollisen toimituspäivän osoitteeseesi, valitse Deadline-toimitus. Kirjoita tarkennukset viestikenttään.

 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
  • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

  • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
  • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.