Stilolinea Raja -kuulakynä

Hinta alk. 0,75 € / kpl 1-väripainatuksella, minimitilaus 500 kpl

Paras Hinta Kestosuosikki

Kuvaus

  • Stilolinea Raja kuulakärkikynä on laadukas muovirunkoinen mainoskynä logopainatuksella.
  • Alkuperämaa Italia.
  • Rungon muoviosat ABS-muovia, klipsi krominväristä metallia.
  • RT3-jumbosäiliö: RT-muovia (valkoinen), niklattu  messinkikärki, kuulan halkaisija 1,0 mm, sininen muste, arkistokelpoinen muste ISO 12757-2.
  • Hintoihin sisältyy 1-väripainatus kuulakärkikynän runkoon (max. painoala 40 x 20 mm) tai klipsin viereen (max. painoala 27 x 6,5 mm), max. 6-väripainatukset mahdollisia.
  • Valikoimastamme löydät myös muut Stilolinea Raja -tuotesarjan kynämallit: Raja Chrome, Raja Gold, Raja Color, Raja Shade Chrome, Raja Shade ja Raja Chrome Silver.
  • Mainoskynät muistuttavat käyttäjäänsä pitkään.

Toimitusaika, minimimäärä ja maksuehto

Toimitusaika on n. 3 – 4 vkoa vedoshyväksynnästä. Minimimäärä 500 kpl – tilattava määrä voi sisältää samalla hinnalla eri värejä (myyntierä 100 kpl per väri), kunhan painoväri pysyy samana – minimimäärää pienempiä määriä emme myy painatuksella. Maksuehto 30 pv netto – myymme vain yrityksille, yhteisöille ja viranomaisille.

Ilmainen näyte

Tilaa ilmainen näyte samalla, kun pyydät tarjouksen tuotteesta hintalaskurilla. Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta – omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.

Tee tilaus tai pyydä tarjous

Voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön tuotteen hintalaskurilla. Tarvittaessa palvelemme myös puhelimitse (p. 044 976 4017/myynti tai p. 044 294 4811/tukkumyynti ja myynti) tai sähköpostitse: info@kuusnelonen.fi

HINTALASKURI

Tarkista hinta, pyydä tarjous tai tee tilaus

Lue ohjeet täältä

Hintalaskurin valinnat läpikäymällä saat helposti ja nopeasti heti tarkan hinnan erittelyineen valitsemallesi määrälle painatuksineen.

Käy läpi kaikki väri-, määrä-, toimitusaika- ja painatusvalinnat sekä muut hintalaskurin kysymykset ja vaihtoehdot. Voit myös ladata painoaineistot sekä tilata ilmaisen näytteen.

Hintalaskurin lopussa voit avata hintalaskelman erittelyineen. Hintalaskelma on myös ladattavissa käyttöösi PDF-tiedostona laskelmakentän alareunasta.

Valinnat tehtyäsi voit tehdä tilauksen tai pyytää tarjouksen klikkaamalla hintalaskelman alapuolella olevaa painiketta ”LISÄÄ TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN”.

TILAUS-/TARJOUSPYYNTÖKORIIN voit kerätä useita tuotteita.

1. Valitse tilausmäärä / väri (min. 100 kpl / väri)

0,00 
0,00 
0,00 
0,00 
0,00 
0,00 
0,00 
0,00 
0,00 

2. Valitse painatukset

Hintoihin sisältyy 1-väripainatus runkoon (max. painoala 40 x 20 mm) tai klipsin viereen (max. painoala 27 x 6,5 mm)

0,00 

Valitse ainakin yksi painopaikka

?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 
?Valitse tämä jos olet tilannut aikaisemmin samalla painoaineistolla
0,00 

Painohinnasto täällä:

Hintoihin sisältyy 1-väripainatus runkoon (max. painoala 40 x 20 mm) tai klipsin viereen (max. painoala 27 x 6,5 mm). Aloituskustannus 50,- ja uusintatilauksissa 25,-.

LISÄPAINOVÄRIT - max. 6-väripainatukset mahdollisia, lisäpainovärin hinta per lisäväri, aloituskustannus lisäväreistä 0,-

500 kpl á 0,28
1000 kpl á 0,18
2000 kpl á 0,15
3000 kpl á 0,11
5000 kpl á 0,09
10000 kpl á 0,08

1-värinen LISÄPAINATUS toiseen kohtaan kynää, aloituskustannus 1-värisestä lisäpainatuksesta 50,-/uusintatilauksissa 25,-

500 kpl á 0,28
1000 kpl á 0,18
2000 kpl á 0,15
3000 kpl á 0,11
5000 kpl á 0,09
10000 kpl á 0,08
 

Lataa painoaineistot tarvittaessa

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena (resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Remove

Lataa lisää painoaineistoja täällä:

Remove
Remove
Remove
 

Lisätietoja

3. Valitse toimitusaika

Normaali toimitusaika on n. 3 - 4 vkoa vedoshyväksynnästä. Jos tarvitset tarkan viimeisen mahdollisen toimituspäivän osoitteeseesi, valitse Deadline-toimitus. Kirjoita tarkennukset viestikenttään.

Kirjoita viimeinen mahdollinen toimituspäivä osoitteeseesi. Deadline-toimitus voi olla lisämaksullinen. Otamme yhteyttä nopeasti.
 
?Näin voit varmistua tuotteen laadusta ennen tilaamista. Näyte on perillä useimmiten jo seuraavana arkipäivänä. Näyte on jonkun toisen asiakkaamme painatuksella tai ilman painatusta - omalla painatuksella näytteen tilaaminen tarjouspyynnön yhteydessä ei ole mahdollista.
  • Yhteensä (alv 0 %): 0,00 
X

Palvelemme myös puhelimitse ja sähköpostitse nopeasti arkisin klo 8 - 16. Lisätiedot täällä:

  • myynnin sähköposti: info@kuusnelonen.fi
  • myynnin puhelinnumerot: 044 976 4017 ja 044 2944 811.

Vedostus, painoaineiston laatu ja tilausprosessi. Lisätiedot täällä:

Tilauksen saatuamme kysymme sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisesti vielä tarvittavat lisätiedot ja tarkennukset, jonka jälkeen lähetämme lopullisen tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämän jälkeen graafikkomme muokkaa tarvittaessa painoaineistonne painolaatuiseen korkearesoluutioiseen digitaaliseen muotoon sekä suoritamme myös tarvittavat tekstiladonnat, värisävyjen tarkistukset, uudelleenasemoinnit, ym. muutokset ilman mitään lisäkustannuksia.

Lisäksi myös hieman vaativammatkin vedostukset ja painoaineistojen valmistukset – kuten esim. tuubihuivien painosuunnitelmat, hiirimattojen kalenterien rakentelut jne. – teemme aina ilmaiseksi.

Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman nopean painoaineiston vedostuksen ja työstön, pyydämme toimittamaan aineiston jo valmiiksi painolaatuisena(< resoluutio min. 300 dpi, fontit konvertoituna, tiedostomuodot tällöin esim. PDF, AI, EPS).

Vedostus ilman sitovaa tilausta ei ole mahdollista.

Lähetämme sähköpostitse n. 0 – 2 työpäivän kuluessa digitaalisen värillisen tuotteeseen asemoidun vedosehdotuksen nähtäväksi/hyväksyttäväksi. Tarvittaessa vedostamme uudestaan useammankin kerran ilman mitään lisäkustannuksia, kunnes vedos on mieleinen ja voit sen hyväksyä. Hyväksyntäsi saatuamme siirrämme tilauksesi tuotantoon.

Suomen Paras Hinta -takuu!

Jos löydät saman tuotteen toisen suomalaisen toimittajan verkkokaupasta tai virallisesta tarjouksesta edullisemmin (sama määrä, painatukset ja toimitusaika), takaamme kilpailevasta hinnasta vielä lisäalennuksen - 5 %. Edullisempi hinta tulee ilmoittaa ennen tilauksen tekoa kirjallisesti. Suomen Paras Hinta -takuu ei koske Pikatoimituksia eikä Deadline-toimituksia.

Liittyviä tuotteita

Tilaa uutiskirje!

Saat ajantasaista tietoa tuotteistamme.